Events


Hvert år den tredje torsdag i november frigiver Beaujolais' vinproducenter deres Boaujolas Nouveau.  Beaujolais er en lille region i Lyon i Frankrig. 
De markerer vi naturligvis i Øens Madhus! Kom med til en aften, hvor der serveres lækker mad, i mens du nyder tonerne fra "Lyden i Paris" aka. Claude Chichon. Han vil sørge for levende og autentisk musik, som om du sad blandt vinstokkene i Frankrig. 

Ring til os på 51837193 eller send en mail og reserverer et bord, for at være sikker på at være med på denne magiske aften.  

Torsdag d. 17/11: Beaujolau aften

Torsdag d. 15/12: Aarhus Synger Sammen

Julesang i Generationernes Hus

Kom med til en hyggelig sangaften hvor vi synger fra Højskolesangbogen, - især sange med vinter og Julefokus. Vi starter med fællesspisning i Øens Madhus og efterfølgende trækker vi over i Generationernes Hus Multisal, hvor Aarhus Synger Sammen, vil styre aftenens fællessang.

De tager desuden også et par sangbare jule-everpreens med og efter kaffepausen er der ønskekoncert fra hele sangbogen.

Sangene introduceres af Jesper Moesbøl, Steffen Jonassen og Louis Mogensen. De udgør også det lille orkester der akkompagnerer sangene. De er folkene bag Aarhus Synger Sammen og Maratonsang Aarhus

 

Program:

Kl. 18.00: Fællesspisning i Øens Madhus

Kl. 19.00-21.30: Sang i Multisalen (inkl. kaffe/kage pause halvvejs). Efter pausen er der ønskekoncert fra heles højskolesangbogen.

 

Billetsalg:

Fællesspisning + sang og kaffe/kage: 225 kr. Køb billet her

Sang og kaffe/kage: 75 kr. Køb billet her