top of page

Events

2023

Torsdag d. 16/03-23: Snapsesmagning i Øens Madhus

Tidspunkt: kl. 17.30-20.30

2022

Kom med når Øens Madhus indbyder til snapsesmagning på Aarhus Ø. Få et væld af nye smagsindtryk, når Jan fra snapsogurter.dk, tager sine lokale kryddersnapse med, som skal smages sammen med små lette anretninger, lavet med råvarer fra lokalområdet.

 

I løbet af en underholdende og lærerig aften, vil deltagerne få god viden om kryddersnaps kombineret med små anekdoter fra Jan. Til snapsene vil der blive serveret syv små anretninger, som er nøje udarbejdet, så snaps og mad komplementerer hinanden på bedste vis!

Vil man gerne prøve andre spændende snapse er der også mulighed for det.

Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og høre lidt om de snapseture vi har i 2023.

Glæd dig til 7 serveringer: 

Sardinfilet på sprød chips og toppet med rucolaspire

Ceviche af kuller på syltede gulerod med broccolispire

Hyldeblomstdampet laks med glaskål og sennepsskud

 

Cremet bælgotto lavet på danske Anicia linser

Gravad okse med rosapeber og bagte æbler

Nordiske minestrone med danske bælgfrugter

 

Gateau Marcel med skum og syltede bær

 

Hvem er snapsogurter.dk

Snapsogurter.dk er er lille firma der brænder for at lave og formidle om krydderbrændevin. Igennem mere ned 30 år har snapsogurter.dk holdt mange foredrag, snapsevandringer, TV-udsendelser og leveret special snapse til mange museer bl.a. i genne 7 år til Dybbøl Banke. Jan fra snapsogurter.dk har også udviklet snapse til forskellige restauranter og er kendt for sin store viden om snaps, dens historie siden middelalderen og ikke mindst mange gode historier.

Køb din billet her

Torsdag d. 17/11-22: Beaujolau aften


Hvert år den tredje torsdag i november frigiver Beaujolais' vinproducenter deres Boaujolas Nouveau.  Beaujolais er en lille region i Lyon i Frankrig. 
De markerer vi naturligvis i Øens Madhus! Kom med til en aften, hvor der serveres lækker mad, i mens du nyder tonerne fra "Lyden i Paris" aka. Claude Chichon. Han vil sørge for levende og autentisk musik, som om du sad blandt vinstokkene i Frankrig. 

Ring til os på 51837193 eller send en mail og reserverer et bord, for at være sikker på at være med på denne magiske aften.  

Torsdag d. 15/12-22: Aarhus Synger Sammen

Julesang i Generationernes Hus

Kom med til en hyggelig sangaften hvor vi synger fra Højskolesangbogen, - især sange med vinter og Julefokus. Vi starter med fællesspisning i Øens Madhus og efterfølgende trækker vi over i Generationernes Hus Multisal, hvor Aarhus Synger Sammen, vil styre aftenens fællessang.

De tager desuden også et par sangbare jule-everpreens med og efter kaffepausen er der ønskekoncert fra hele sangbogen.

Sangene introduceres af Jesper Moesbøl, Steffen Jonassen og Louis Mogensen. De udgør også det lille orkester der akkompagnerer sangene. De er folkene bag Aarhus Synger Sammen og Maratonsang Aarhus

 

Program:

Kl. 18.00: Fællesspisning i Øens Madhus

Kl. 19.00-21.30: Sang i Multisalen (inkl. kaffe/kage pause halvvejs). Efter pausen er der ønskekoncert fra heles højskolesangbogen.

 

Billetsalg:

Fællesspisning + sang og kaffe/kage: 225 kr. Køb billet her

Sang og kaffe/kage: 75 kr. Køb billet her

Julemenu

bottom of page