top of page
IMG_6872.jpg
fullsizeoutput_5edb.jpeg

DAGENS RET - UGE 43
Dagens ret serveres fra kl. 16:00-20:00 og koster fra 95 kr.
Bestil på 51837193 eller kig forbi! 

Mandag

Kylling i karry med ananas og rodfrugter. Hertil ris og spidskålssalat.

Tirsdag

Karbonader, hvide kartofler, ærter og stuvet kål.


Onsdag

Bolo-ragout med pasta og parmesanost. Hertil salat med spinat og tomater.  


Torsdag

Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, bagt græskar og majs.  


Fredag

Kyllingebryst alla saltimbocca. Hertil hvidvinssauce, stegte kartofler og ristede svampe.

 


Alle ugens dage
Brunchtallerken fra kl. 10-14
Efterårsplatte i caféen fra kl. 12.00. 


Ugens Vegetar
85 kr.

Bønnecassoulet med græskar og sesambagte gulerødder

Serveres fra kl. 12.00


Ugens Dessert
45 kr.

Syltet pære med vaniljecreme.

Ugens suppe: Jordskokke-/blomkålssuppe smagt til med trøffel. Hertil brød.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

Brunchtallerken
135 kr.
Alle ugens dage kan du nyde vores brunchtallerken i caféen fra kl. 10-14. Laves ikke som take-away

Vores Brunchtallerken består af:
- Rørt laks m rygeost, creme og krydderurter
- Fennikelpølse med romesco og syltede rødløg
- Eggmuffin med grøntsager, toppet med sprød bacon
- Vesterhavsost m kompot
- Skyr med æblepure og hjemmelavet granola
Hertil hjemmebagt brød, rugbrød og smør

Efterårsplatte
145 kr.

Hønsesalat rørt med krydderurter og grovsennepsmayonnaise og toppet med bagte græskar.

 

Karamelliseret løgtærte med timian og balsamico, serveres med pesto.

 

Koldrøget laks med salat og doublefraiche med urter, serveres på ristet brød.


Smørrebrød
1 stk. 50 kr.
2 stk. 90 kr.
Se ugens udvalg i caféen

Menukort_1.png
Menukort_2.png
bottom of page