top of page
DAGENS RET - UGE 43
Dagens ret serveres fra kl. 16:00-20:00 og koster fra 95 kr.
Bestil på 51837193 eller kig forbi!
Mandag
Kylling i karry med ananas og rodfrugter. Hertil ris og spidskålssalat.
Tirsdag
Karbonader, hvide kartofler, ærter og stuvet kål.
Onsdag
Bolo-ragout med pasta og parmesanost. Hertil salat med spinat og tomater.
Torsdag
Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, bagt græskar og majs.
Fredag
Kyllingebryst alla saltimbocca. Hertil hvidvinssauce, stegte kartofler og ristede svampe.
Alle ugens dage
Brunchtallerken fra kl. 10-14
Efterårsplatte i caféen fra kl. 12.00.
Ugens Vegetar
85 kr.
Bønnecassoulet med græskar og sesambagte gulerødder
Serveres fra kl. 12.00
Ugens Dessert
45 kr.
Syltet pære med vaniljecreme.
Ugens suppe: Jordskokke-/blomkålssuppe smagt til med trøffel. Hertil brød.
Brunchtallerken
135 kr.
Alle ugens dage kan du nyde vores brunchtallerken i caféen fra kl. 10-14. Laves ikke som take-away
Vores Brunchtallerken består af:
- Rørt laks m rygeost, creme og krydderurter
- Fennikelpølse med romesco og syltede rødløg
- Eggmuffin med grøntsager, toppet med sprød bacon
- Vesterhavsost m kompot
- Skyr med æblepure og hjemmelavet granola
Hertil hjemmebagt brød, rugbrød og smør
Efterårsplatte
145 kr.
Hønsesalat rørt med krydderurter og grovsennepsmayonnaise og toppet med bagte græskar.
Karamelliseret løgtærte med timian og balsamico, serveres med pesto.
Koldrøget laks med salat og doublefraiche med urter, serveres på ristet brød.
Smørrebrød
1 stk. 50 kr.
2 stk. 90 kr.
Se ugens udvalg i caféen
bottom of page