DAGENS RET - UGE 39

Dagens ret serveres fra kl. 16:00-20:00 og koster fra 95 kr.
Bestil på 51837193 eller kig forbi! 
 

Mandag

Teriyaki marineret kalkunbryst med rodfrugter i sur-sød sauce. Hertil ris og forårsløg

Torsdag

Hvidvinsdampet sej med estragon og kartofler vendt med persille. Hertil grillet kål og salat

Søndag

Brunchtallerken fra kl. 10-14

Efterårsplatte i caféen til kl. 17.

Tirsdag

Forloren hare med kartofler, surt og sovs. Hertil salat med mormordressing

Fredag

Oksekødsburger med bacon, tomat, salat, syltede rødløg og hertil mayo og fritter (110kr.)

Ugens vegetar

75 kr.

Golpi med bagt blomkål og græskar. Hertil ris og koriander

Onsdag

Kyllingelår i tomatsovs, urtestegte kartofler og tomat/spinat salat

Lørdag

Brunchtallerken fra kl. 10-14

Efterårsplatte caféen til kl. 17.

Ugens Dessert

30 kr.

Hyldeblomstsyltede pære med letpisket råcreme

Billede af Varmedrikke_menukort .png
billede af menukort 230922.png
kolde drikkevarer_ billede.png
Billede af efterårsplatte til hjemmeside.png