DAGENS RET - UGE 20

Dagens ret serveres fra kl. 16:00-20:00 og koster fra 95 kr.
Bestil på 51837193 eller kig forbi! 
 

Mandag

Kyllingelår med ramsløgsolie, bagte kartofler med kryddersmør. Hertil side salat og grøn mayo

Torsdag

Bagt sejfilet med fennikel og hvidvin. Hertil spidskålssalat med æbler og saltede mandler

Søndag

Brunchtallerken fra kl. 10-14

Forårsplatte i caféen til kl. 17.

Tirsdag

Boeuf Bourguignon med mos og toppet med ramsløgs gremolata. Hertil side salat

Fredag

Kalveculotte med ramsløgssmør og stegte kartofler. Hertil side salat

Ugens vegetar

65 kr.

Svamperisotto med grøn topping

Onsdag

Kyllingefrikassé med dampet kartofler. Toppet med løvstikke

Lørdag

Brunchtallerken fra kl. 10-14

Forårsplatte i caféen til kl. 17.

Ugens Dessert

30 kr.

Chokolade panna cotta med rabarberkompot

Billede af Varmedrikke_menukort .png
Menukort til hjemmeside 050522.png
Koldedrikke_ny_billede.png