top of page
Vi er en socialøkonomisk virksomhed
Årest Handicappris 2021.jpg

Vores historie

Øens Madhus er en socialøkonomisk virksomhed i Generationernes Hus drevet af FO-Aarhus

Vores vigtigste opgave er at skabe arbejdspladser til mennesker, der af den ene eller anden grund står uden for arbejdsmarkedet.

 

På Øens Madhus er der ansat en række medarbejdere med fysisk eller psykisk handicap, der indgår i vores daglige drift og bidrager med hver deres kunnen til at gøre Øens Madhus til et dejligt sted at være for både gæster og medarbejdere.

​Et mangfoldigt køkken
I køkkenet står Frederik Pedersen, der tidligere har haft Fredes Flyvende Tallerken i lokalområdet. ”Frede” er en kok med mange års erfaring.

 

Han har været med til at bygge Øens Madhus op, fordi han han kan se værdien i den mangfoldighed, der er til stede også i mødet mellem de forskellige generationer, der har deres daglige gang i Generationernes Hus.

 

Årets Handicappris 2021
2. december 2022 var en helt særlig dag for os i Øens Madhus. Vi fik nemlig overrakt Aarhus Kommunes Handicappris 2021.

 

"Øens Madhus har fået prisen for at være en socialøkonomisk virksomhed, som byder alle generationer inde for i madhuset. Børn, unge, ældre, mennesker med handicap og familier i én bygning. Mennesker med handicap er i fokus som ligeværdig arbejdskraft i en café med høj grad af inklusion - også af folk uden for huset."

 

Vi er meget stolte og beæret over at være nomineret til denne pris og rent faktisk også rende med prisen i sidste ende. Tusind tak!  

bottom of page